Voor uw duiven

Sie sind hier

De gezondelampen zijn ideaal voor duiven. Ze dragen bij aan een betere gezondheid en daardoor ook aan beter prestaties. Iedereen weet dat daglichtlampen zorgen voor betere prestaties. Nu zullen de prestaties nog meer verbeteren. Onze lampen zorgen voor minder ziekte door het doden van bacteriën. De ideale oplossing voor de duivenliefhebber om te gebruiken in duivenhokken voor uw postduif, wedstrijd duif of voor het kweken.

Hierbij enkele ervaringen. (heeft u zelf ervaringen laat het ons weten)

Een mail van augustus 2010. Na gebruik van de lampen na ongever een jaar.

We zijn om te beginnen nog steeds tevreden met je lampen. Zijn erg gemakkelijk in gebruik en makkelijk via looplampen te verwisselen van hok etc. Met andere woorden het gebruiksgemak is prima.Ook zijn we tevreden met de behaalde resultaten bij de oude duiven dit seizoen.
De beste vlucht voor ons was op de nationale vlucht vanuit Chateauroux ( 1 concours voor alle NPO afdelingen ). Frapant was, dat het resultaat op deze vlucht behaald werd ongeveer een maand nadat we bij deze ouden duiven waren gaan bijlichten met de gezonde lampen.
( in de bestaande literatuur en door ondervinding van andere liefhebbers wordt vaker de termijn van circa 30 dagen aangeven als zijnde de termijn om de hoogste vormpiek te verkrijgen na het starten van het bijlichten ). Verder hebben we wat eerder in het seizoen een groot concours gewonnen met de ouden ( 1e WEFO ~ feitelijk de beste liefhebbers van zuid en west Limburg ) dit in een periode, waar we nog niet de verlichtingsmethode echt hadden toegepast maar wel een periode de lampen overdag aandeden bij ' donker ' en miezerig weer. Hierdoor was het toch behaaglijk op de hokken en leek het voor de duiven toch zomers en zonnig !  Het lijkt er dus op dat de lampen ook hier een waardevol instrument kunnen zijn om de duiven in een goede conditie te krijgen of te houden tijdens een minder zonnige periode !
 

Comentaar na gebuik van enkele weken gebruik van onze luchtzuiverende daglicht spaarlampen.

Beste medewerker,

Sinds het gebruik van Uw compacte ionistatie-daglichtlampen hebben we een sterke verbetering gezien v/d prestaties van onze wedstrijdduiven. De duiven lijken geen last meer te hebben van hun ogen ( bindvliesontsteking bij gebruik gewone lampen ) en het  licht is vooral s ávonds uitstekend te noemen. Door het aanhouden van het licht gelijk aan het zonlicht op de laatste zomerdag, komen de duiven in vorm t.g.v. de verbeterde hormoonhuishouding, zodoende wordt de conditie beter en zo ook de prestaties ( als natuurlijk aan de andere randvoorwaarden is voldaan zoals; kwaliteit v/d duif - goede voeding - motivatie etc ).

De eerste resultaten van dit jaar na circa 4 weken gebruik waren in elk geval zeer significant, vooral het aspect v/ de gezondheid en vermindering cq verdwijnen van oogirritatie !!!

Met sportgroeten,

M.W - Valkenburg a/d Geul --  www.wolfs-pigeons.webs.com --

 

Duivenlamp is een product van gezondelampheeft haar lampen met de grootste zorg ontwikkeld. Wij streven 100% klantevredenheid na en doen daarvoor ons uiterste best.

Bank: NL45 KNAB 0257 7863 92
KVK: 68521472
BTW: NL857481423B01

 

 

Contactgegevens

  • Roosendaal/Almelo
  • Tel: 06-34924795
  • Email: salesatduivenlamp [.] nl (subject: Email%20website%20Duivenlamp, body: Geachte%20Duivenlampp%2C%0A)

Nieuwe berichten